Loading

Blog & Nieuws.


Projecten

Administratiesysteem Volksuniversiteiten Nederland

In samenwerking met Volksuniversiteit Breda zijn we gestart met de ontwikkeling van een administratiesysteem voor de Volksuniversiteit. Door onze kennis van de cursus en scholingsbranche hebben we veel van de processen weten te automatiseren.

  • 01-03-2022
Nieuws / Projecten

Virtual Reality Experiences

Enkele jaren geleden leek het nog erg futuristisch maar met de opkomst van betaalbare VR apparatuur is Virtual Reality aan een opmars bezig. Auditeers is bezig om praktische cases te bedenken en testen waarbij gekeken wordt hoe VR ingezet kan worden voor commerciële doeleinden.

  • 17-02-2021
Nieuws

Managed Applicatie Hosting

Auditeers biedt voor klanten de mogelijkheid tot managed applicatie hosting. Wij leggen u graag uit wat dat inhoud en hoe deze verschilt van reguliere hosting bij andere partijen.

  • 09-02-2021
Projecten

Floriux Plant Marketspace

Floriux is een marketspace voor sierteelt om handel tussen telers, kwekers, groothandels en grote retailorganisaties te optimaliseren.

  • 29-01-2021
Nieuws

Support en Helpdesk

Thuiswerken en flexibele kantoortijden kunnen er voor zorgen dat communicatie tussen teamleden en klanten niet altijd even goed loopt. Daarom zetten we vanaf vandaag een centraal e-mail adres in voor support.

  • 28-01-2021
Projecten

Intranet voor Breda

Onder het vastgoed beheerd door de gemeente Breda valt het gebied van de gasthuisvelden. De kantoorruimte hier wordt tijdelijk gevuld door verschillende organisaties.

  • 01-12-2020
Projecten

Beheer van PLU-Codes

In samenwerking met IFPS-Global en Frug i Com ontwikkelden we een adminsysteem voor het beheren en verspreiden van PLU (Price Look Up) codes.

  • 07-10-2020
Projecten

Beheer van GPC-Codes

GPC staat voor Global Product Classification en is een wereldwijd classificatiesysteem voor producten in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze wereldwijde standaard van productclassificering zorgt er voor dat producten op basis van bepaalde kenmerken worden ingedeeld in vaste groepen en categorieën.

  • 03-02-2020
Load More Posts

Let's Talk?

Contacteer ons voor meer informatie.