Auditeers biedt voor klanten de mogelijkheid tot managed applicatie hosting. Wij leggen u graag uit wat dat inhoud en hoe deze verschilt van reguliere hosting bij andere partijen.

Wat is Managed Applicatie Hosting 

Managed Applicatie Hosting is de service die Auditeers aanbiedt aan zijn klanten voor het plaatsen en beheren van webapplicaties. Omdat webapplicaties vaak specifieke eisen stellen aan servers, het updatebeleid en de beveiliging volstaat generieke hosting vaak niet. Managed Applicatie hosting is en volledige service die de online infrastructuur van een applicatie regelt  inclusief beheer, updates, monitoring, etc.

Wat is het verschil tussen Managed Applicatie hosting en standaard hosting bij andere aanbieders

Bij afname van een hostingpakket bij een hostingbedrijf staat de applicatie meestal op een server die gedeeld wordt met veel andere applicaties en sites. Hierdoor is er ook geen inspraak op de software en configuratie van deze servers.  Generieke hosting probeert pakketten zo algemeen mogelijk te houden met database, webmail, emailserver, etc vooraf geinstalleerd. Om uw webapplicatie optimaal te laten functioneren leveren wij Hosting die afgestemd is op de applicatie. 

Waarom kiezen voor Managed Applicatie Hosting

Bij webapplicaties komen al snel andere zaken om de hoek kijken dan bij het hosten van een 'normale' website. Zo wilt u niet dat persoonsgegevens op een server staan die gedeeld wordt met andere partijen en vaak heeft een web-applicatie andere systeemeisen dan een normale website.  Aan de andere kant hebben veel organisaties geen zin in het zelf onderhouden van servers. Managed Applicatie HOsting springt in het gat hiertussen en bied een custom infrastructuur aan voor een vast bedrag per maand inclusief beheer, updates, monitoring, etc.