In de afgelopen jaren heeft Auditeers altijd nauw samengewerkt met Netsetters, een bedrijf in web ontwikkeling in Breda. Helaas heeft Netsetters besloten on in 2021 te stoppen met zijn werkzaamheden. Auditeers neemt daarbij enkele projecten en infrastructuur over.

Netsetters al 15 jaar een begrip

In de afgelopen 15 jaar heeft Netsetters meermaals zichtzelf moeten uitvinden. Zo begonnen ze in de Social Media, toen de ontwikkeling van sites en webshops en de laatste jaren steeds meer custom data-verwerking voor ondernemingen. Hierdoor is de "rugzak" zo groot geworden dan het klantenbestand bestond uit ondernemingen die een mix van deze diensten afnamen. Na tien jaar is er nu de moeilijke beslissing genomen om er een punt achter te zetten.

Co-creatie met Auditeers

Binnen Netsetters zijn er enkele projecten die goed aansluiten bij Auditeers en waarvan sommige zelfs al een samenwerking waren tussen de bedrijven. Met deze organisaties gaan we om tafel om een overname te bespreken en om te kijken of Auditeers een passende oplossing kan aanbieden. Hierdoor kan het even duren voordat iedereen op de hoogte is wat er gaat gebeuren. 

Overname Infrastructuur

Netsetters heeft een up-to-date infrastructuur staan waarvan Auditeers altijd gebruik heeft gemaakt. Deze gaan wij ook (gedeeltelijk) overnemen. Alle hosting-klanten van Netsetters die hierop staan krijgen dan ook een voorstel om hun contract over te laten sluiten naar Auditeers.