Enkele jaren geleden leek het nog erg futuristisch maar met de opkomst van betaalbare VR apparatuur is Virtual Reality aan een opmars bezig. Auditeers is bezig om praktische cases te bedenken en testen waarbij gekeken wordt hoe VR ingezet kan worden voor commerciële doeleinden.

3D home builder

3 jaar geleden introduceerde Auditeers een web applicatie waarbij je eenvoudig op een website, zonder installatie van software, je kamer/huis/bedrijfsruimte in 3D kon nabouwen. Hiermee poneerden we met de mogelijkheden die het web ons gaf maar vonden we al snel commerciële toepassingen bij klanten als IKEA, Leenbakkeren verschillende Makelaars.. Wij denken dat nu de tijd rijp is voor een volgende stap; het kunnen tonen van de gebouwde 3D omgeving in Virual Reality.

Samenwerkingen

Hoewel de techniek al enkele jaren oud is deken wij dat de tijd rijp is voor commerciële toepassingen in 3D. Hiervoor zijn we al op zoek gegaan naar partners die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Wij denken dat de markt nu volwassen genoeg is hiervoor en we zullen de komende maanden dan ook investeren in verschillende projecten met WebXR, de nieuwe standaard voor VR content op het web.

Wat kan WebXR betekenen voor uw bedrijf

Wilt u als onderneming vooraan staan bij deze ontwikkelingen dan kome wij graag in contact. Door praktische cases te testen kan er nu al veel ervaring worden opgedaan met een geheel nieuw platform. Wij hebben de nodige apparatuur op ons kantoor beschikbaar om verschillende voorbeelden te tonen.